U bent hier

Overzetdaken

Een volledig nieuw dak zonder de kosten en werken van een afbraak

Zoals het woord zelf zegt, wordt er in dit geval een nieuw dak geplaatst over het bestaande verouderde dak. De plaatsing van een overzetdak is relatief eenvoudig; via een lattenconstructie wordt het nieuwe dak bovenop het bestaande geplaatst. Natuurlijk is het belangrijk dat dit op een professionele manier wordt gedaan met de nodige materialen. Na afspraak komen wij eens langs om alles te bekijken en te meten en maken we vrijblijvend een offerte op.
 
Kiezen voor een overzetdak houdt in dat er geen afbraak nodig is en er dus geen extra kosten voor eventuele containers en dergelijke bijkomen. Een overzetdak kan worden geplaatst op roofing, shingels, leien en golfplaten. In het geval van een dak met stenen pannen, moet er wel eerst een deel afbraak gebeuren. Ook hiervoor kunnen wij ter plaatse komen en de afbraak ordelijk en snel organiseren zodat u binnen geen tijd kan genieten van uw nieuwe overzetdak
 
Wij bezorgen u een schitterend nieuw dak; waterdicht, stormvast en inbraakveilig. En dat alles zonder afbraakwerken en tegen een competitieve prijs.