U bent hier

EPDM

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van EPDM-daken

Onze partner, Mastersystems heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van verschillende soorten EPDM.  EPDM is een natuurvriendelijk dakmateriaal, geschikt voor platte daken. Het EPDM-rubber waar wij mee werken biedt heel wat voordelen: het heeft de hoogste beschermingsfactor, een levensduur van 75 jaar en een rekvermogen van meer dan 400%. Daarnaast is het bestand tegen UV, ozon, IR, bestand tegen rotting en het blijft aanpasbaar, zelf na tientallen jaren.
De EPDM-rubbers kunnen worden aangebracht via twee verschillende systemen met elk hun eigen voordelen; Pre-tape en Fleeceback.
Onze EPDM-daken bieden u 75 jaar na plaatsing nog steeds 100% waterdichtheid, net zoals op de eerste dag. Daarnaast krijgt u ook een EPDM-dak met de hoogste beschermingsfactor, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Indien u dat wenst, kan u ook kiezen voor een dakbedekking met een helderregenwatercertificaat. We verzorgen een foutloze installatie van uw nieuwe EPDM-dak en deze plaatsing gebeurt volledig vuurvij.

EPDM Groendaken

Indien u voor EPDM kiest, kan u opteren om een groendak te plaatsen. Groendaken zijn niet enkel mooi, ze zorgen ook voor meer groen in uw omgeving en hebben een positief effect op het milieu. Ze werken water- en luchtzuiverend en verminderen fijnstof en CO². Daarnaast kiest u er ook nog eens voor om de biodiversiteit te verbeteren, een sedumdak bijvoorbeeld biedt voedselvoorziening voor nuttige insecten zoals bijen en vlinders.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij werken enkel met de meest kwalitatieve EPDM materialen. De Amerikaanse EPDM van Mastersystems biedt u 75 jaar lang dezelfde kwaliteit als op de eerste dag. Doordat er bij deze soort EPDM minder verschillende vormen van fixatie komen kijken, kunnen we de duurzaamheid van uw dak garanderen. Wij verzekeren een goede service, met kwalitatieve materialen en een professionele plaatsing. Wij streven ernaar om bij elke klant perfectie af te leveren.